Чекор 2
Опции за домен
Чекор 3
КОНФИГУРАЦИЈА
Чекор 5
ПРОДОЛЖИ

Категории:
BPC VPS 1 -

 • 1000MHZ CPU

 • Intel Xeon Quad Core

 • 512MB RAM

 • 20GB Storage (RAID)

 • 1000GB/mo Transfer

 • 1IPv4 Address

 • cPanel/WHM Control PanelBPC VPS 2 -

 • 1500MHZ CPU

 • Intel Xeon Quad Core

 • 1GB RAM

 • 50GB Storage (RAID)

 • 1000GB/mo Transfer

 • 1IPv4 Address

 • cPanel/WHM Control PanelSecure Transaction Ова е безбедна околина која е заштитена при злоупотреба. Вашата IP адреса е (3.238.204.31) од која сте и најавени.